Máme srdce na správnom mieste

Podujatie „Naše mesto“ má za sebou 13 úspešných ročníkov a patrí medzi najväčšie podujatia firemného dobrovoľníctva v Európe. V roku 2018 sa zapojilo 10 178 dobrovoľníkov zo 135 firiem v 48 mestách a obciach Slovenska. 238 neziskových organizácií, škôl, škôlok, miest, obcí a mestských častí z celého Slovenska realizovalo pre dobrovoľníkov 480 aktivít. Rok 2019 nezaostáva v počte dobrovoľníkov za rokom 2019. Samozrejme aj ZKW Slovakia s.r.o. a jej zamestnanci majú „Srdce na správnom meste“. S týmto heslom na hrudi sa niesol tohtoročný 13. ročník.

Spoločnosť ZKW Slovakia s.r.o. sa do celoslovenského podujatia „Naše mesto“, organizovaného v spolupráci s Nadáciou Pontis a mestom Topoľčany, zapojila už po tretí krát. V piatok, dňa 7. júna 2019 o 9 hodine, vyštartovalo do ulíc mesta Topoľčany 46 našich zamestnancov, vybavených maliarskymi štetcami a farbami. Či už išlo o manažérov, pracovníkov administratívy alebo zamestnancov výroby, náš cieľ bol spoločný, zabezpečiť pre najmenších obyvateľov mesta farebnejšie ihriská. Po prvý krát sa nám podarilo tento deň dobrovoľníctva zorganizovať v naplánovanom termíne, napriek tomu, že počiatočná predpoveď počasia nám nepriala. Na pozitívnom finálnom výsledku sa podpísala tímová práca našich ľudí. Opäť môžeme potvrdiť, že podujatie „Naše mesto“ je skvelou príležitosťou ako utužiť vzťahy medzi kolegami mimo kancelárie a výrobných liniek, a zároveň pomôcť tam, kde to je najviac potrebné. Aj vďaka nám sa deti budú hrať na krajších a bezpečnejších ihriskách. Už teraz sa tešíme na 14. ročník.