Skupina ZKW medzi top 100 zamestnávateľmi Rakúska

Najväčší rakúsky prieskum zamestnávateľov inštitútu trendence s názvom Graduate Barometer 2017 radí skupinu ZKW k najlepším zamestnávateľom v Rakúsku.

Nezávislý poradenský inštitút a inštitút pre prieskum trhu trendence určil v rámci najväčšieho prieskumu o zamestnávateľoch s názvom Graduate Barometer po 11-ty krát 100 top zamestnávateľov v Rakúsku. Pritom vyzdvihuje inštitút trendence najmä mimoriadne výkony pri tvorbe značky zamestnávateľa a v personálnom marketingu v oblastiach ekonomických vied a techniky. Skupinu ZKW zvolilo 12 000 budúcich zamestnankýň a zamestnancov krajiny v oboch rubrikách do 100 top najlepších zamestnávateľov v Rakúsku.

„Skupina ZKW zaznamenala v posledných rokov mimoriadny rast. Od roku 2010 sme náš obrat takmer štvornásobili a za posledných päť rokov sme vytvorili viac ako 4 000 pracovných miest. Ako odborník na inovatívne prémiové svetelné systémy a elektroniku je pre nás veľmi dôležité vytvoriť pre našich zamestnancov prostredie, v ktorom sa dokážu osobne ďalej rozvíjať, ale zároveň sa aj dobre cítiť. Toto vyznamenanie potvrdzuje, že sme na správnej ceste“, povedal Oliver Schubert, výkonný riaditeľ skupiny ZKW. Na ankete inštitútu trendence s názvom Graduate Barometer 2017 sa v tomto roku zúčastnilo okolo 12 000 študentov posledných ročníkov z 31 vysokých škôl, z toho viac ako 3 100 ekonómov a asi 2 800 technikov.