Spoločnosť ZKW s novým viceprezidentom predaja skupiny

Novým riaditeľom odbytu skupiny ZKW je Dipl. Ing. (FH) Joachim Amrhein (52). Naposledy pracoval inžinier pre výrobu plastov v spoločnosti Alpine Electronics ako vedúci obchodnej jednotky pre BMW ako aj ako viceprezident marketingu & odbytu. „So svojimi 25 rokmi skúseností v automobilovom priemysle v oblasti plastov, karosérií a elektroniky v rôznych medzinárodných spoločnostiach som presvedčený, že dokážem v spoločnosti ZKW veľkým dielom prispieť k ďalšiemu rastu, ale aj k ďalšiemu rozvoju tejto globálnej organizácii odbytu“, vysvetľuje Joachim Amrhein. Medzinárodná organizácia odbytu skupiny ZKW má novú posilu. Dipl. Ing. (FH) Joachim Amrhein nasleduje Dipl. Ing. (FH) Thomasa Meisingera, ktorý bol doteraz zodpovedný za agendu viceprezidenta odbytu. K úlohám experta na automobilový priemysel patrí koordinácia ale aj nové nasmerovanie medzinárodných aktivít odbytu – nie len v Európe, ale aj v priestore NAFTA a v ázijsko-pacifickom priestore.

Cieľom je zrýchliť inovácie na konkrétnych trhoch a získať nové zákaznícke projekty“, myslí si Joachim Amrhein. Po štúdiu techniky plastov pôsobil Amrhein na rôznych pozíciách, kde bol zodpovedný na vývoj a odbyt, okrem iného pracoval v posledných rokoch ako viceprezident marketingu & odbytu v spoločnosti Alpine Electronics. Predtým bol desať rokov zamestnaný ako riaditeľ marketingu & odbytu spoločnosti HBPO, ktorá vyrába predné masky.