Spoločnosť Range Rover vsadila na digitálne osvetlenie od spoločnosti ZKW

Inteligentné LED reflektory zaisťujú neoslňujúce diaľkové svetlo a dokážu premietať animácie na vozovku Absolútne nový model Range Rover osvetľuje vozovku moderným systémom osvetlenia od spoločnosti ZKW. LED reflektory „Digital Light Processing“ (digitálneho spracovania svetla) vytvárajú nielen plynule nastaviteľné, neoslňujúce diaľkové svetlo, ktoré sa automaticky tlmí pri protiidúcich alebo iných účastníkoch cestnej premávky. Inteligentné, digitálne predné osvetlenie umožňuje aj premietanie animovaných obrázkov na vozovku. Okrem modulov „Digital Light Processing“ sú v ponuke aj svetelné moduly stripeZ, ktoré sú v porovnaní s bežnými LED reflektormi podstatne menšie – s rovnakým výkonom. To umožňuje obzvlášť štíhly dizajn, ako aj veľké množstvo nových možností funkčnosti. „Digitálne reflektory nového modelu Range Rover odzrkadľujú náš najnovší vývoj a technológie. Inteligentné systémy osvetlenia pozdvihujú pohodlie, zvyšujú bezpečnosť premávky a označujú cestu k autonómnemu jazdeniu“, vysvetľuje Oliver Schubert, generálny riaditeľ skupiny ZKW.

Inteligentné prémiové svetlo Vďaka technológii „Digital Light Processing“ (DLP) od spoločnosti ZKW po prvýkrát prináša na vozovku nový model Range Rover inteligentné funkcie osvetlenia – v podobe dynamických projekcií. Umožňujú to moderné LED moduly s 1,2 miliónom pixelov, ktorých svetlo smeruje cez mikroskopicky malé, elektronicky riadené zrkadlá. Sériovo poskytujú štíhle reflektory plynule nastaviteľné, neoslňujúce diaľkové svetlo, ktoré riadi predná kamera a ešte dodatočne sa zvyšuje bezpečnosť premávky. Moderná technika vyrobená v Rakúsku Systém osvetlenia DLP pre nový model Range Rover vyvíja a vyhotovuje spoločnosť ZKW v Rakúsku. Prvýkrát sa pritom používa 3-zložková technika vstrekovania, ktorá umožňuje realizáciu nového typu konceptu denného osvetlenia. Spoločnosť ZKW vybavuje hmlovými svetlami aj modely Jaguar Land Rover, hlavnými reflektormi nový model Land Rover Defender a zadnými svetlami model Land Rover Discovery Sport.

Stlačte Stiahnuť 13,40 MB